Nyhedsbrev – februar 2021

Lidt om os selv

Generalforsamlingen i år er udsat til myndighederne giver os lov til at afholde den.
 

Kontingentet stiger ikke år. Stofa og Svendborg Antenneforening er blevet enige, om at holde kontingentet i ro i 2021. 
 

Det har været et stille år i Svendborg Antenneforening. Der har ikke været de store udfordringer med f.eks. kabelbrud, mistede signaler og så videre. 
 

Vi arbejder i øjeblikket på at få opgraderet vores anlæg til docsis 3.1. Dette vil betyde, at vi får et bedre signal og mulighed for at få hurtigere internet – op til 1000 megabit –  både op og ned, hvis vi kan blive enige om prisen for opgraderingen med Stofa.


Ny vært på DR Vejret

Den erfarne vejrmand og -vært Anders Steen Brandt bliver ny vært på DR Vejret, hvor han afløser Christian Cherry. Hvis navnet forekommer DR’s seere bekendt, er det ikke tilfældigt, for Anders Steen Brandt kommer fra en stilling som webredaktør og vært på TV 2 Vejret, hvor han har været siden 2004.
 

Ny DR-serie ser på fordomme og tabuer hos unge piger

Som pige mellem 12-14 år og på kanten til eller som helt ung teenager, er der mange spørgsmål og usikkerheder, der kan melde sig. I en ny programserie på Ultra – Alle de andre – tager man udgangspunkt i de ting, der fylder mest for målgruppen. Med Anna Lin som vært dykker den nye programserie på Ultra ned i de mange spørgsmål man som pige kan tumle med i alderen 12-14 år.
 

Ny vært på ”Fællessang”

Johannes Langkilde glæder sig til at kombinere passionen for fjernsyn og musik, når han sætter sig i værtsstolen – og måske til pianoet – i en ny omgang ”Fællessang – hver for sig”. Katrine Muff sidder ved pianoet.


2020 blev de store rekorders år på TV 2

Der skete store omvæltninger på tv-markedet i 2020 og TV 2-kanalerne blev årets store vindere. TV 2 kom ud af 2020 med fremgang over stort set hele linjen – både digitalt og på traditionelt distribueret tv. På lineært tv står TV 2’s kanaler bedre en nogensinde i nyere tid, og TV 2PLAY er vokset flot gennem 2020. I 2020 blev ”Badehotellet” – for femte år i træk – den mest sete fiktionsserie på dansk tv med cirka 1,5 million seere. Badehotellet vender tilbage 1. februar.
 

Ny sportskanal

Med en ny sportskanal, TV 2 SPORT X, har TV 2 i 2020 øget sin andel af danskernes forbrug af tv-sport. Over halvdelen af danskernes samlede sening af sport og sportsnyheder – nemlig 54,8 procent – foregik i 2020 på TV 2’s kanaler.
 

Fra ”Årgang 0” til ”Årgang 20”

Hvordan bliver næste generation af danskere? Og hvilket Danmark vil de vokse op i? Torsdag 28. januar er der premiere på TV 2’s helt nye dokumentarserie ”Årgang 20”, der er en arvtager til den 18 år lange serie ”årgang 0”. ”Årgang 20” bliver et portræt af ”Generation Alpha” – en generation, som nogen allerede nu mener, vil blive den mest overstimulerede generation til dato.
 

”Deja-vu med Frøkjær”

Mandag 1. februar har TV 2 CHARLIE premiere på ”Deja-vu med Frøkjær”. I det første program får Helle Thorning-Schmidt et deja-vu, når hun sammen med Cecilie Frøkjær genser tv-klip og ser tilbage på sig selv før, under og efter tiden som statsminister.
 

”Sommerdahl II”

Blandt de store fiktionssucceser, TV 2 CHARLIE har haft i de seneste år, er krimiserien ”Sommerdahl”, som i 2020 havde over en halv million seere i gennemsnit til første sæson. Anden sæson – igen fra Helsingør – er tilbage i slutningen af februar med Peter Mygind som efterforsker Dan Sommerdahl, André Babikian som Dans bedste ven og makker, Flemming Torp, og Laura Drasbæk som Dans fraflyttede kone, chefkriminaltekniker Marianne Sommerdahl, i hovedrollerne.


Stofa lukker for salg af mobilabonnementer.

Indtil nu har Stofa tilbudt fire mobilabonnementer med 4G-dækning til fast lav pris. Fra 15. november var det slut med ny-salg af mobilprodukter. De eksisterende kunder fortsætter frem til april 21 og de kan forvente samme gode kundeservice og support som hidtil. Når kunderne opsiges vil de blive tilbudt en ny udbyder, så vi (Stofa) hjælper dem bedst muligt videre.

TV2 PLAY & TV2 SPORT X

Ekstrakanalen på antennen viser i januar og februar TV 2 SPORT X

Medlemmer med Stofa Kort – eller boks og den store pakke, kan se TV2 SPORT X. De har også adgang til TV 2 Play favorit + Sport med reklamer. Alt det on demand-indhold, som medlemmerne er vant til på TV 2 PLAY – såsom serier, film, nyheder og snigpremierer – er selvfølgelig også en del af TV 2 PLAY Favorit + Sport med reklamer. Når du har bestilt Stor tv-pakke og oprettet et MitLogin, aktiverer du selv TV 2 PLAY på Mine Sider – og så er du klar til at streame alt dit favoritindhold på smartphone, tablet, Apple TV og computer. Du henter bare TV 2 PLAY-app’en – eller går ind på TV2.dk


Svendborg Antenneforening ønsker alle vores medlemmer
et godt og forhåbentlig Corona-frit forår.