Beretning 2023

Formandens beretning til Generalforsamlingen 2023.

Vi har igen i år haft et stille år. Der har ikke været de store problemer i foreningen. Bestyrelse har holdt et par møder i løbet af året. Der har ikke været store beslutninger at tage stilling til. Vores ombygning til docis 3.1 forløb uden de store problemer/udfordringer og alle i vores område har nu mulighed for 1000 Mbps. Grundet ombygningen måtte vi lukke FM-båndet i vores forening. Det gav lidt sure miner, men formanden udleverer stadig FM-stueantenner til medlemmer, der ønsker at få disse. Men husk, at der kan høres FM på fjernsynet. Kanalerne ligger i tv-guiden på fjernsynet før DR1 og på Stofaboksen nederst i menuen.

TDC omdelte tilbud på gratis tilslutning til fiber i vores område med valgfri leverandør. Dette har kostet foreningen nogle medlemmer. Vi har i dag 534 medlemmer med lille pakke, og 429 medlemmer med mellempakken og 296 medlemmer med den store pakke, og 460 medlemmer har BBO (Bredbånd Only).

Lidt om Stofa.

Stofa-navnet til i løbet af 2023 blive udfaset. Stofa-boksen bliver også udfaset. Den har ikke været den succes som Stofa/Norlys havde forventet. Norlys opfordrer til, at kunderne selv køber en AppleTV boks eller Google Cromcast.

De fleste ikoner til streamnings-tjenester kan downloades til nyere tv-apperater.

Vi har i foreningen ikke haft prisstigninger de sidste 2 år.

Da sportsrettighederne er steget meget i pris, bliver vi desværre nødt til at lade priserne stige i år.

Annie har mere om dette under regnskab/budget.

Stofa/Norlys har overtaget en del af vores regnskab. Det vil sige, at Stofa/Norlys nu opkræver betaling og alt vedrørende service-flytning-opsigelse-pakkeskift. Dette skal fremover meddeles direkte til Stofa/Norlys på
tlf. 88 30 30 30.