Nyhedsbrev sept. 2020.


Herligt sportsefterår på TV 2s kanaler.

Der bliver kamp om pladserne, når en stor koncentration af sportsbegivenheder
præsenteres på TV 2s kanaler i de kommende måneder.

Efter et forår med masseaflysninger på sportsområdet har sommeren budt på et stort sportsprogram på TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Også efteråret bliver fyldt af intense sportsbegivenheder på TV 2s kanaler, og flere af dem er allerede godt i gang. I alt er der mere end 1.000 timers direkte sports-tv på vej til danskerne.

Især efterårets cykelsæson bliver koncentreret, idet forårets mange kendte cykelløb i år bliver til ”efterårsklassikere” på TV 2 og TV2 SPORT. Tour de France er med to måneders forsinkelse kommet godt i gang på TV 2 med meget høj seertilslutning, og La Vuelta a Espana vises fra midten af oktober på TV 2 SPORT.

I samme weekend, som Tour de France afsluttes, transmitterer TV 2s hovedkanal også fra det legendariske motorløb Le Mans.

En af sportens faste seertopscorere, den danske håndboldsæson, er i fuld gang, og det samme er den amerikanske NBA-basketball. Snart følger den danske Metal Liga i ishockey, og i midten af september sender TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY de mange ugentlige fodboldkampe fra den spanske LaLiga og den italienske Serie A.

Efteråret byder også på stor badminton fra flere turneringer ude i verden og hele to i Odense. I Starten af oktober sender TV 2 Sport desuden VM i badminton for hold i Aarhus. De danske herre vandt hold-VM i 2016 og blev det første ikke-asiatiske land til at tage titlen.

Eksklusivt nyt på TV 2 PLAY.

På TV 2 PLAY får du alle de programmer og transmissioner, som sendes på TV 2s kanaler, og herudover får du særlige programserier, som alene vises på TV 2s streamingtjeneste. I den kommende tid drejer det sig blandt andet om disse:


Brødrene Ost (premiere 5. september)

Tag på en rejse med Magnus og Emil Milang, når de to brødre tager fat i deres livslange kærlighed til koens mesterværk – osten. I otte programmer rejser de to brødre sydpå for at opsøge de bedste oste, Sydeuropa har at byde på.

                                                                                                                   


Sex – fordi vi har lyst (premiere 6. september)

I denne serie på TV 2 PLAY følger vi fire unge meget seksuelt aktive singlepiger i 20’erne. De er trætte af at ligge under for snævre seksualnormer, og nu gør de oprør mod normerne for, hvordan en ung kvinde skal opføre sig i byen, i sengen, og på Tinder.

                                                                                                                  

Surferne kommer (har netop haft premiere)

Der bliver vendt op og ned på tilværelsen for en lille gruppe surfere i Klitmøller, da surfing pludselig kommer på OL-programmet, og Danmark skal stille et landshold. De skal nu lægge deres afslappede livsstil på hylden og træne sig op som professionelle sportsfolk.

Fredag d. 2. oktober er der premiere på den nye sæson af ”Vild med dans”.

Lørdag aften byder om kort tid på helt nye udgaver af ”Klipfiskerne”.

Søndag er der jubilæumssæson af det populære ”Toppen af poppen”.

Stofa Ekstrakanalen viser i september kanalen ”Sport Live”.

TV-kanalen er en del af F3 Mediagroup A/S, som over ti år har arbejdet med alle aspekter af branding indenfor sport. ”Sport Live” satser på de små sportsgrene og har foreløbig indgået aftaler om at vise dansk Cykelsport, Kano & Kajak, Basketball, Bordtennis, 2. Divisions-fodbold, Motorsport, Boksning, Amerikansk fodbold og Futsal (fodbold på håndboldbaner).

Stofa Safesurf.

Stofa SafeSurf er en bred sikkerhedspakke, der beskytter hele din familie mod online trusler. Den følger med alle Stofas internetpakker. Med SafeSurf kan du og din familie trygt downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank. Den er nem og hurtig at installere og opdateres automatisk, så dine computere, tablets og smartphones altid er beskyttet.

Som noget helt nyt får du også password-manageren, Stofa SafeLogin, med i dit Stofa Safesurf-abonnement. Så kan du nemt og sikkert gemme dine adgangs-
koder og login-oplysninger og få adgang til dem fra alle dine enheder.

Stofa SafeSurf indeholder:

  • Antivirusprogram
  • Familieregler
  • Browser- og bankbeskyttelse
  • Beskyttelse mod ransomware
  • Password-manageren Stofa SafeLogin

Skift til – eller køb en af Stofas internetpakker for at få SafeSurf med.

Bestyrelsen i Svendborg Antenneforening arbejder i øjeblikket med at få anlægget opgraderet til DOCSIS 3,1. Det vil gøre det mulig at overføre data med op til 1000 Mbit/s og forbedre signalet på tv-siden.

Svendborg Antenneforening.