Værd at vide

Stofa meddeler, at der torsdag d. 17 januar 2019 vil blive foretaget en kanalomlægning. Dette kan bevirke,
at nogle af vores medlemmer bliver nødt til at foretage en ny programsøgning. Masser af nyt indhold og funktioner i alle tv-pakker.

Produktændringer:
Alle tre tv-pakker får nye tv-kanaler og indhold pr. 17. januar 2019.

Nye tv-kanaler:

  • Kanal 4 flytter fra mellem tv-pakke til lille tv-pakke.
  • Comedy Central skifter profil og bliver til Paramount Network. Derudover flytter den fra stor tv-pakke til lille tv-pakke (og kommer hermed også med i mellem tv-pakke).
  • Stor tv-pakke får to nye kanaler: Nick Junior og Disney Junior.
  • TNT-kanalen, som hidtil har ligget i mellem og stor tv-pakke lukker og bliver til arkivtjenesten TNT Play. TNT Play er tilgængelig for kunder på mellem og stor tv-pakke.

Nyt indhold og funktioner:

  • Lille tv-pakke får funktionerne StartForfra, Pause og Startforfra+ (7 dages arkiv). Alle med vores tv-pakker har hermed adgang til funktionerne samt tv, streaming og on demand.
  • Lille tv-pakke får MyMTV Music.
  • Mellem tv-pakke får Paramount Network arkiv, TNT Play arkiv, Disney Extra arkiv samt MyMTV Music.
  • Stor tv-pakke får Paramount arkiv, TNT Play arkiv, Disney Extra arkiv, MTV arkiv, Nick Junior arkiv. National Geographic+ arkiv samt MyMTV Music. Derudover får vores kunder med stor tv-pakke, som det helt store, adgang til TV2 Play (basispakken med reklamer).

Programinformation:

Nick Junior:
Nick Jr. er en tv-kanal for de mindste børn mellem 2 og 6 år. Kanalen viser sjove og lærerige tegnefilm, der er tilpasset de yngste og opfordrer til leg og læring. Tegnefilmene er altid på dansk.

Disney Junior:
Disney Junior er en tv-kanal for børn mellem 2 og 7 år, som kombinerer Disney historier, figurer, musik og magiske fortællinger med læring. Programmerne er alle med dansk tale.

MyMTV Music:
MyMTV Music er en ny musikvideotjeneste, hvor du – baseret på dit humør, et tema eller genre – kan lave din helt egen musikvideokanal med op til 5 kanaler ad gangen. Ud over din egen musikvideokanal får du 5 faste musikkanaler, der udskiftes løbende ud fra årstid eller begivenheder. MyMTV Music er baseret på dansk musiksmag med masser af danske musikvideoer. MyMTV Music er tilgængelig på alle devices.

Disney Extra:
Disney Extra er en arkiv-tjeneste med alt det bedste fra Disney, bl.a. Mickeys Klubhus, Pyjamas Heltene og Duck Tales.

Nick Junior arkiv:
Nick Jr. Arkiv er en arkiv-tjeneste med alt det bedste fra Viacom, bl.a. Svampebob Firkant, Dora the Explorer og Paw Patrol.

National Geographic+:
National Geographic+ er en arkiv-tjeneste med de bedste dokumentarer fra National Geographic Channel, bl.a. Genius, Mars og Story of Us fortalt af Morgan Freeman.

TNT Play:
TNT byder på det bedste indenfor drama og inviterer på en spændende og tilfredsstillende rejse med action, krimi og komedie. TNT Play inderholder mere end 300 episoder og hele sæsoner af alt det bedste fra TNT.

Paramount Network:
Er en bred lineær kanal målrettet 21-59 årige mænd/kvinder. Med de bedste film, drama og serier fra Paramount og alle Viacoms kanaler fra USA og UK. Om aftenen sender de en del Late Night Show og satire programmer.

 

 

Har du problemer?

Har tuneren problemer med at finde de digitale kanaler, kan fladskærmen måske indstilles ved hjælp af følgende indstillinger:

frekvens: 346 Mhz
Symbolrate: 6900
QAM: 64
Netværks-ID: 0

Support